SYNNFJELLET

Synnfjellet ligger mellom Lillehammer og Valdres, nord i Nordre Land kommune. Området er kjent for å være veldig snøsikkert, og for sitt stabile klima på sommerhalvåret. Høyeste punkt er Spåtindtoppen på 1414moh, hvilket er et yndet turmål uansett årstid. Dokka er administrasjonssenteret i Nordre Land kommune, her finner du mat- og klesbutikker, byggevareforretninger, bensinstasjoner, vinmonopol m.m.

Synnfjellet blir betegnet som Jotunheimens forgård. Her kan du nyte gjestmilde fjell, og flotte turmuligheter sommer som vinter.

Med hyttetomter fra 800moh og oppover har du snaufjellet i umiddelbar nærhet.

Nyt Synnfjellet uansett årstid. Området byr på rike naturopplevelser, her finner du relativt lettgått terreng som gir turmuligheter for alle aldre. Her finner du milevis med skiløyper, sykkelstier og fotturer. I tillegg finnes det er rekke fiske- og badevann, med tilhørende elver. Om du er jaktinteressert er det også gode muligheter for dette.

I Synnfjellet finner du Spåtind Sport Hotell som tilbyr overnatting m.m. Her finner du også en liten alpinbakke som er ideell for de minste. I umiddelbar nærhet har du også kafeteriaen; Synnfjellporten som tilbyr både drikke, mat, og et utvalg dagligvarer. Lengre nede i dalen, i Torpa, finner du en dagligvarebutikk, som også holder søndagsåpent.

Det unike med Synnfjellet er freden og roen du får her oppe. Her slipper du unna dagliglivets kjas og mas. Tilbring dagen ute i fjellheimen, nyt den flotte utsikten i solveggen på hytta, eller kos deg med en kopp kakao foran peisen.

Har du ikke vært her oppe enda, anbefaler vi deg å ta turen for å oppleve vårt fantastiske fjell.

Fra Oslo bruker man ca 2,5-3 timer opp til Synnfjellet. Kjør Rv4 til Brandbu og Rv34 langs Randsfjorden, da har du minimalt med kø og man kommer raskt, blid og fornøyd opp til fjellet!